Lucy And The Flume + Dog in a Bag + Tiger/Swan | RUST

Lucy And The Flume + Dog in a Bag + Tiger/Swan

12 marts, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Tiger/Swan
Tiger/Swan spiller ørehængende og nutidig rock på et højt niveau. Med en rocktour direkte fra USA i bagagen og en debutplade på trapperne, samt reminiscens til U2, er der lagt brænde på bålet til en forygende koncert.

Tiger/Swan’s sublime produktioner har været i Jim Scott’ (Red Hot Chili Peppers, John Fogerty, og D-A-D) kyndige mixing hænder, og de har samtidig arbejdet sammen med den tidligere live-guitarist for Savage Garden, Tal Bachman, og trommeslageren Gigi Gonaway der har slået på skind for Janet Jackson og Whitney Houston m.fl. Med andre ord er kvalitetsrock nøgleordet når strengene spændes på Rust.

FB Event

 

Dog in a Bag 
Dog in a Bag er moderne rock, hårdtslående riff, energisk performance og stærke melodier badet i drive og intensitet. Bandet formår at levere koncerter, der præsenterer både teknisk snilde og indlevelse, som når helt udover scenekanten og skaber en vedvarende og medrivende stemning blandt publikum.

FB Event

 

Lucy And The Flume
Lucy An The Flume giver Dog In A Bag og Tiger/Swan selskab med tidssvarende og nærværende indierock krydret med elementer fra både stadion- og folkrock. Rust glæder sig til en aften i rockens tegn og det samme kan du roligt gøre.

FB Event