MAAN | RUST

MAAN

Natkoncert

01 April, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60 KR.

Upcoming rapperen MAAN får dansegulvet til at svede, når han bringer sine splinternye tracks og lækre produktioner til Rust.

Den 22 årige københavnske rapper MAAN har haft travlt med karrieren siden sin optræden på Rust sidste år. Sammen med den faste producer-duo Benz & Ju bag sig fik MAAN sin første ep Safirblå Nætter på gaden den 9. december sidste år. Ep'en indeholder seks skarpe tracks, samt førstesinglen "Kong Henri", som nu tæller 100.000 afspilninger på Spotify. Den 17. februar kom single nummer to, "Ingen Stress", samt musikvideo, som kom over 10.000 afspilninger på Spotify i den første uge. 

Det går fremad for MAAN, som nu også kan skrive en række andre københavnske spillesteder og et supportjob for De Danske Hyrder på sit CV. MAANs lyd er inspireret af den eksperimenterende stil, som man kender fra artister som Future, Young Thug og Travis $cott. Samtidig er det tydeligt at lyrik og rap-teknik i høj grad er i fokus i MAAN's musik.

Så gør dig klar til en aften, hvor musikken vil få dig til at svede, og du kan risikerer et akut behov for at bunde din drink og gå amok på dansegulvet.