FABL + Newphobia + Santorini | RUST

FABL + Newphobia + Santorini

20 november, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Santorini
Santorini skæver på en og samme tid tilbage mod 90’ernes shoegaze og mod kunstnere som The Walkmen og Kashmir, når storladne støjflader møder melodisk og melankolsk sangskrivning. Deres første single ”Waiting for the Night” udkom for bare en måned siden, og det bliver første gang Frederik, Frederik, Vinoth og Matias præsenterer et nyt og omstruktureret lydbillede live.

FB event

Newphobia
I en maskinel sammensmeltning af stramme trommegrooves, tunge bassekvenser, insisterende guitartemaer og ørehængende melodier, leverer Newphobia et unikt lydbillede med klare referencer til både den moderne elektronicasound, men også de seneste årtiers definition af genren. 

FB event

FABL
FABL er et innovativt og ambitiøst band fra Aarhus bestående af Jonas Kristensen (vokal, synth) Jeppe Schmidt Nielsen (synth, beats) og Aki Shirashi Bech (trommer). Gruppens lyd er drevet af rå energi samt en ambition om at være nyskabende og udforske det ukendte. De har skabt et pulserende univers med plads til refleksion over menneskets væren, og du inviteres med. FABL har blandt andet spillet support for navne som Bottled in England, Rangleklods samt Sleep Party People og diskografien viser en god håndfuld udgivelser, der tæller både single og ep'er.

FB event