Magnus Tempels + Ulrikke + M.E.T.A | RUST

Magnus Tempels + Ulrikke + M.E.T.A

07 januar, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

ULRIKKE
Ulrikke er en upcoming artist, som leverer en dynamisk samt intim perfomance. I 2011 vandt hun singer/songwriter konkurrencen Bandbattle og året efter deltog hun i P3s KarriereKanonen, hvor hun blev valgt ud som én af de 14 finalister. Siden da har hun haft flere koncerter i Danmark og spillede support for store danske navne som Dúné, A friend in London og Lukas Graham.

FB Event

M.E.T.A
M.E.T.A er dramatisk elektronisk popmusik gennemsyret af et ønske om at bringe elementer fra alle verdens kulturer ind i den skandinaviske melankoli. Duoen udgøres af Maria og Andreas, som kommer fra vidt forskellige baggrunde, som tydeligt kan høres i M.E.T.A's musikalske udtryk, fra den måde Andreas mixer lyde og melodier til Marias vokal, som egner sig til både rap, rock og ballader.  Kort sagt er M.E.T.A et fantastisk eksempel på, hvad der sker, når man tager lidt af det hele, koger det op, og lader det udfolde sig.

FB Event 

 
 
 

MAGNUS TEMPELS
For to år siden tog Magnus Tempels sin guitar i hånden og gav sig i kast med at spille på Københavns og andre europæriske storbyers gader og stræder. Efter utallige timer på gaden, med sang og guitarspil - i selskab med andre gademusikanter fra verden over, har Magnus Tempels nu taget sine egne kompositioner med ind i varmen. Med inspiration i alt fra folk til bossanova tager Magnus Tempels dig med ind i sit univers med personlige tekster og hærdet, groovy guitarspil.    

FB Event