Maisk + Fanny Wree + eif | RUST

Maisk + Fanny Wree + eif

17 marts, 2017
20:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

MAISK
Med følsomhed i præcist afmålte doser flyver Maisk' stemme på ryggen af en dyb bas, der langsomt giver sindets bløde vægge et elektrochok. ​Hvis du vender dine åbne ører mod Maisk, vandrer lyden ud over sindets stepper og den prikker liv helt ind i sindets dunkelt belyste kroge. Lige der hvor vreden, tvivlen og kærligheden fletter fingre. Det er også lige her, at det musikalske hjerte begynder at flette sig med Maisk' sangskrivning, som udføres i elektropop. Maisk' lyd er helt sin egen.

FB Event

 

 

FANNY WREE
Fanny Wree er et soloprojekt med første udgivelse i foråret 2016. Musikken er inden for den elektroniske popgenre og blander både akustiske og elektroniske elementer. De fleste af numrene har en let melankolsk lyd og fokuserer i høj grad på følelsen af at være usikker omkring tidligere beslutninger i ens liv. Det er et had/kærlighedsforhold til fortiden, hvor man på den ene side ville ønske, man kunne spole tiden tilbage og træffe andre valg, og på den anden side ikke vil bytte det, for det man står i netop nu.

FB Event
 

 

EIF
Eifs debut ep, Teal bevæger sig i den nordiske ende af farveskalaen med sin drømmende 00‘er-inspirerede r’n’b. Elektroniske produktioner toner flaskegrønt, mens en fyldig melodistemme på samme tid fortynder og mætter den forhåbningsfulde farve med lige dele melankoli og nostalgi. Inspirationen fra en dyster electronica sound er tydelig på det potentielle megahit “See you again”, der også sender sine kærligste hilsner til moderne divaer som FKA Twigs og Grimes. Live skruer eif op for temperaturen, hvor de nordiske, blå toner blandes op med et solidt skud soul.

FB Event