Ann See + MANILA + Mihle (NO) + PHAUNA | RUST

Ann See + MANILA + Mihle (NO) + PHAUNA

29 oktober, 2016
20:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
40 kr.

PHAUNA
PHAUNA er et nyt og spændende navn pa den danske alternative popscene. Med Anna Rosengrens stærke og følsomme vokal i front skaber bandet et univers, hvor nordisk drømmepop møder et moderne, råt og industrielt udtryk.  Bandets fem medlemmer mødtes på musikkonservatoriet, hvor de i 2015 fandt sammen om en interesse for at spille og skrive alternativ popmusik med kant og nærvær. PHAUNA er nu samlet i det københavnske og står klar med en stærk selvproduceret debut ep, som de er klar til at vise frem på Rust. 

FB Event

MIHLE (NO)
Basen er Berlin. Hjemlandet er Norge, nærmere betegnet Trondheim, hvor Mihle aka Nora Mihle og Henriette Kolset mødte hinanden. På nuværende tidspunkt har duoen to singler på gaden og har allerede opnået anerkendelse for deres kvalitet i sangskrivningen og moderne take på musikken. Begge piger er klassisk uddannet, men de seneste to år har de søgt i en mere elektroniske retning og nu rammer de Europa med deres skandinaviske vokaler og drevne beats.

"The Fear" var duoens første single og blev udråbt af af musikbloggen Beehype, som den bedste norske udgivelse i 2015. Mihle er snart aktuel med singlen "Trip", som er et indblik i den berlinske klub-kultur og den tabte ungdoms usikkerhed. Koncerten på Rust er Mihles eneste på dansk grund i år.

FB Event

MANILA
MANILA er et band fra København, der blev dannet i 2015 og siden hen har eksperimenteret med mangefarvet tropisk pop, med elementer fra jazzen og rockgenren. Deres nyeste nummer "Keep on Lying" er nu ude, og den, blandt andre, kan du få ørerne i, når gruppen gæster Rust, hvor de spiller deres debutkoncert. 

FB Event

ANN SEE
Ann Sees musik bevæger sig i et elektro-akustisk pop univers, hvor melankoli og drømme mødes i en beretning om en samtid drevet af skyklapperes konstante benspænd, længsler og identitetsforvirringer. Hvor tro er en altafgørende kraft for at holde hovedet. Tung bas, akustiske guitarer og en insisterende vokal er bærende elementer i hendes lydbillede, mens de skarptskårede pop-produktioner bærer præg af en kunstner, der ikke lægger skjul på, hvad hun vil. 

FB Event