Mansfield + North Fall + The Honey Trippers | RUST

Mansfield + North Fall + The Honey Trippers

24 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

North Fall
North Fall er et projekt begået af Anders Belling. Lyden leder tankerne tilbage til 90'ernes indierock og 00'ernes post-rock med rødderene i sangskrivningen. North Fall udgav sidste år debutalbummet Outside It' Growing Light, et minialbum, der handler om timerne mellem mørket og den tidlige morgen. Albummet blev til i en lille lejlighed på Nørrebro fyldt med instrumenter, en gammel mixer og en spolebåndoptager og blev taget godt imod af blandt andre Gaffa, der fremhævede: "Bellings fornemt udviklede flair for at kreere melodiøse og stemningsmættede lo-fi-perler af den mest indtagende slags" i deres femstjernede anmeldelse.

FB event

 

Mansfield
Københavner-kvartetten Mansfield spiller catchy indie rock'n'roll serveret med en moderne lyd. Bandet har eksisteret siden 2006 og har spillet rundt om i hele landet. Mansfield har udgivet ep'erne The Road Not Taken og Embrace Your Enemy, og inspirationen hentes fra bands som blandt andre Coldplay, Arctic Monkeys og Beatles. Lyden er deres egen med melodiske og personlige sange, der kredser om temaer som livet og kærligheden. 

FB event

The Honey Trippers 
The Honey Trippers spiller hård, melodisk og direkte rock'n'roll. Der en psykedelisk garage vibe i numrene og en 60'er/ 70'er stemning generelt. Bandet lader sig inspirere af navne som The Setting Son, Baby Woodrose og The New Artless Creatures. Der er fem personer ombord som konstant glæder sig til at fyre den af.

FB event