Manus Bell & HSP Crew | RUST

Manus Bell & HSP Crew

Natkoncert

15 August, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Oplev den dunkende puls af Boom-bap stilen kombineret med provokerende punchlines, der får dig til at tænke en ekstra gang over hverdagenDen skarpe rapper og producer , Manus Bell, vender tilbage til Rust og har i denne omgang taget sine label kammerater fra HSP med.

Manus Bell er en engelsksproget dansk rapper som, med en politisk ildsjæl, formidler sit syn på verdensituationen igennem lyrikken. Den lydmæssige inspiration finder han i den støvede "Golden Era" af den amerikanske hiphop- kultur hos navne som Rakim, The Fugees, Mobb Deep, Notorious B.I.G., Nas, Cypress Hill og Wu-Tang Clan.

Ved siden af musikken arbejder Manus som rap-coach i non-profit organisationen Rappolitics, som er dannet på baggrund af konceptet raptivism. Manus har også kollaboreret med flere politiske rappere, artister, instrumentalister og producer både inde og udenfor de danske grænser og tilbage i 2012 lavede skabte han pladeselskabet Home Studio Productions

Manus Bell har tidligere gæstet Rust, hvor han begejstrede publikum som support for den erfarne rapper 4Pro. I denne omgang står han øverst på plakaten og bliver flankeret af kumpanerne Hej-Mahn og Buzzer fra HSP. Forvent hiphop fest, der rusker i dansegulvet.