Mapster The Saint + Wild Trips + Rosenthal | RUST

Mapster The Saint + Wild Trips + Rosenthal

17 Juni, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Rosenthal
Rosenthal er et enmandsprojekt, orkestreret af Jeppe Kiel Revsbech, der kreerer sange inden for drømmepoppens skønhedssøgende græsgange. Med kærlige vink til forbilleder som The Cure, New Order og Cocteau Twins begyndte de første toner at tage form i 2009, efter den københavnsk bosiddende musiker tidligere havde huseret som trommeslager i forskellige undergrundsbands.

I efteråret 2013 blev tonerne hevet ud af soveværelset i form af sangene ”Afraid of Stairs” og ”Lashes” - udsendt via Jeppe Kiel Revsbechs eget lille pladeselskab, Afterimages - og resultatet af anstrengelserne fandt blandt andet vej til den britiske blogosfære:

”One of this year's most accomplished and original debuts” - God Is In The TV - ”It recalls a washed out vision of New Order's classic run of albums, or even The Cure's more uplifting singles”- Clash Magazine

Siden har sangene været i rotation på den britiske radiostation Amazing Radio og P6 Beat herhjemme, mens Jeppe Kiel Revsbech tidligere i år udgav sin debut-EP, Heart. I øjeblikket er indspilningerne af et debutalbum i fuld gang, og hvis alt går vel, ser det dagens lys i efteråret 2016.

FB Event

 

Wild Trips
Wild Trips er et ungt københavnsk alt-rock-band, der arbejder med elementer fra genrer som synth-pop, new wave, ambient og moderne indie-rock. Sammenflettede guitar- og synth melodier møder intrikat trommeværk og en hårdt dreven bas i skabelsen af store lyde, der udspringer fra hjertet og indimellem stræber efter det grandiose. Wild Trips' musik handler om menneskets storhedsvanvid, og om hvordan drømme og tanker kan overtage hverdagens fornuft.

FB Event

 

Mapster the Saint
Mapster the Saint laver umiddelbar musik og ligner en helgen, men er i virkeligheden en destruktiv djævel indeni. Han skriver tilbagelænede indierocksange inspireret af andre misforståede helgener som Kurt Vile, Neil Young og den mytiske havgud Cthulhu. Mapster the Saint er aktuel med pladen Simple Songs from an Old Folks’ Home, der handler om alderdom, ungdom, døden og livet på et plejehjem. Sangene er inspireret af Mapsters oplevelser og venskaber på et plejehjem i København.

Mapster the Saint og hans band består bl.a. af tidligere medlemmer af bandet Waking Life, der bombarderede glade koncertgængere med dansabel støjrock fra 2007-2012.

FB Event