Markus Nyberg + Kasper Svare + Anton Grønholm + Betty Lydolph + Jeppe Skov | RUST

Markus Nyberg + Kasper Svare + Anton Grønholm + Betty Lydolph + Jeppe Skov

20 August, 2016
20:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
40 KR.

Markus Nyberg
Du vil komme helt tæt på, når Markus Nyberg inviterer på en ærlig musikalsk rejse. Gennem hans lydbillede af atmosfærisk folke bliver du drysset med akustisk popstøv. Over melodiske instrumentroller og fortællende guitararrangementer, maler en stærk tenorvokal ørehængende melodistykker, der sætter tekstuniverset kritiske tanker og følelser på spil. Markus Nyberg danner billeder af hverdagens tvetydighed via paradokser og ordspil.

 
FB Event
 

 

Kasper Svare 
Kasper Svare er en dansk singer og songwriter, som skriver tekster om hverdagslivet, kærlighed og eftertænksomhed. Melodierne er komponeret direkte fra hjertet med personlige tekster, som fortæller om kunstnerens eget liv.

FB Event

Anton Grønholm
Debutsinglen "Magtesløs" fra Anton Grønholm blev P4's mest spillede sang i starten af 2016 og i foråret udkom hans debut EP "Farlig Kvinde". Sangene giver et indblik i en ung mands tanker og verden. Lyduniverset, som en 25-årig sangskriver bevæger sig i, svæver rundt mellem dansevenlig funk og 80'ernes naive popklang. Kombineret med hans ærlige tekster og en stemme med sjæl og nerve, skal den danske popscene gøre plads til et nyt, funklende talent.

FB Event

Betty Lydolph
Folkede popsange med melankolske undertoner. Musikken tager udgangspunkt i enkle, blå melodier. Teksterne handler om det store og det mindste. Eufori og kedsomhed, om ubrydelig tosomhed eller om at være meget alene. Bettys skrøbelige vokal støttes op af et simpelt setup, hvor hvert element er bærende. Det er svævende og uden omsvøb

Fb Event

Jeppe Skov
Jeppe Skov er et solo-projekt fra Roskildes undergrundsmiljø. Det startede i slutningen af 2014, og med mere end 50 koncerter på et år, er han klar til at charmere sig ind hos publikum. Han formår at bruge hele spektret i lydbilledet med sine guitarer og karakteristiske lyse vokal. Udtrykket varierer fra melankoli og længsel, til mere popfængende melodier. Han spiller musik i genren alternativ folk. Med sin minimalistiske stil, sit høje humør og varme personlighed, skaber han et intimt udtryk til publikum.

FB Event