Martha Maj & Fagfacerkelly + Lace + Anti + Adam Shelbaya | RUST

Martha Maj & Fagfacerkelly + Lace + Anti + Adam Shelbaya

11 november, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Martha Maj og Fagfacerkelly forbinder deres lyduniverser på tre numre, der snart ser verden. Derfor kan du opleve en dobbeltkoncert, hvor de, hver især og sammen, viser deres verden.

MARTHA MAJ
Med et lydbillede, der let fører tankerne hen på livet i storbyen, strækker Martha Maj sin sanselige stemme ærligt og ligefrem hen over beats, som klart emmer af en attitude, der både er legende ungdommelig, såvel skæv som dybdegående. Som var oplevelsen af det at være en ung pige på vej til kvindhood’ betragtet og udpenslet af kunstneren selv, fra en sofa væk fra fra tid og sted, placeret svævende blandt Nørrebros gader, med alle ugens afskikkelser under nøje opsyn.

Denne trang til at skrive og ligge en stemme til sine oplevelser som kvinde, bæres af en dyb inspiration af kvindelige artister som Lauryn Hill og Nancy Sinatra. Ligeledes kommer til udtryk, at der runger en fascination for den æstetiske smittende pop progressivitet, som fundet hos kunstnere som Doja Cat og Kali Uchis.

FAGFACERKELLY
Fagfacerkelly leverer melodisk rap med krøllede tekster presset ind i et halvdekadent lydunivers. Hans dybe, hæse stemme sender - givet du er over fyrre - mest af alt tankerne hen mod den canadiske musikveteran, Leonard Cohen. Tekstuniverset er præget af en fascination af alt fra Bob Dylan og John Lennon til Earl Sweatshirt og Vince Staples.

FB Event

 

LACE
Kunstnernavnet er Lace. Stilen er beattung gaderap. Lace har rappet på amerikansk igennem flere år, og kom i juli 2015 ud med ep'en Local Takeover i samarbejde med produceren Copen T, men er nu skiftet over til dansk rap, hvor han er i gang med sin debut ep. Lace kommer fra København, og hovedstaden er kilden til Laces inspiration og tekster. Den københavnske rapper startede med at rappe i 2012, da han lagde sit første track på YouTube og har arbejdet hårdt siden hen. Lace kom ud med sit mixtape Copenharlem, hvor han leverer beattung rap, raffinerede ordspil og lyrik på højt niveau.

FB Event 

ANTI
Anti er en kunster med rødder i Herlev. Med sine vilde, relevante, samfundskritiske tekster og lyrik i verdensklasse har han med kometfart har skudt sig selv til hundredetusindevis af visninger på Facebook. Anti har lavet musik i 2 år, og kan allerede skrive Roskilde Festival, Pumpehuset, og snart tre selv udgivet ep'er på CV'et. Anti fører dig med på et følelsesmæssigt kaos af dimensioner.

FB Event 

ADAM SHELBAYA
Den 14. oktober udkom rapperen Adam Shelbayas ep My Funky Candy LifeEn seks tracks skive, der lever op til sin titel med fængende beats, kække tekster og gæstevokaler leveret af Alex Ambrose og Joel Commey. En festlig rejse,som du bestemt ikke har lyst til at tage hjem fra – ikke alene i hvert fald. Ambitionerne hos Adam Shelbaya fejler intet og han har store forventninger til sig selv. Adam har allerede samarbejdet med veletablerede navne i branchen. Blandt andre har han været i L.A og samarbejde med den Grammy-nominerede producer Arthur McArthur, som har produceret for Dr. Dre, Drake og Chris Brown, og nummeret "Candy" fra ep'en er co-produceret med Svendstrup & Vendelboe.

FB Event