MC Ollie + ECO (natkoncert) | RUST

MC Ollie + ECO (natkoncert)

Support: Massimo Arrogante

11 April, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60

Der er dømt seriøs MC fest, når MC Ollie og ECO lægger vejen forbi Rust og giver lektioner i ferm ordgøgl. Den unge rapper Massiomo Arrogante varmer folket op forinden. 

MC Ollie er en ung fyr på 22 år fra Hellerup. Han har stået på sejrsskamlen til MC Fight Night to år i træk. Herudover har han battlet på skatescenen på Roskilde Festival flere gange. MC Ollie udgiver sin egen musik, som er blevet spillet på P3, og har været en del af KarriereKanonen. På nuværende tidspunkt arbejder MC Ollie hårdt på at få færdiggjort sin første EP. 

ECO er en rapper fra Østerbro. Han har tidligere, med stor succes, deltaget i Rapslam Battles, herunder på skatescenen på Roskilde Festival, og hans skarpe levering samt hårde arbejde har blandt andet gjort ham til Rapslam Champ. ECO arbejder på nuværende tidspunkt på sin anden ep, som kommer til at være hans første projekt siden ep'en 'Alter'.

 

 

Support: Massimo Arrogante 
Massimo Arrogante er en ung rapper fra Hellerup. Han har tidligere udgivet en ep'en 'ÅR EFTERÅR' med featurings fra Cheff Records rapperen Abbas. I efteråret 2014 startede Massimo Arrogante på at udgive et nummer hver mandag. Dette projekt kørte over flere uger og endte med at skabe en øget interesse for det unge talent.