Rust Live | RUST

Rust Live

Mental Coma + Radtskaffen + Cruelty's Heart

09 Juni, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

MENTAL COMA
Mental Coma er dansk thrash med base i det københavnske. Der bliver spillet thrash med fart og aggressivitet, stærkt indbydende til en tur i pitten. Dette krydret med tekniske riffs, sprøde leads og tunge rytmer. Mental Coma udgav i 2012 deres første EP "Wasteland" der førte til en plads på plakaten til den første udgave af "The New Shit" på bloggen blastbeast.dk. I 2016 kom første album "Fragments of Democracy" udgivet via HPGD. Tematikken er krig, korruption og klasse indeling, alt formuleret gennem en stærk vokal. Vær' forberedt på ømme nakker og svedige pits!

FB Event

 

 

RADTSKAFFEN
Den Københavnske trio Radtskaffen trækker kaos med sig hvor end de går hen. Bandet har eksisteret siden 2014 og allerede i 2015 begyndte de at arbejde på en ep. Målet var klart: Det skulle være mere aggressivt end nogensinde før. Det skabte Worldwide Anarchy ep, som også kom udover landets grænser.
Bandet får inspiration fra Megadeth, Slayer, Pantera og Motörhead og med tekster om politik, religion og had kaster de sig ud i lynhurtig thrash og tons tunge riffs der sætter sig lige i nakken på publikum og får pitten til at spinde. Rygterne går på, at bandet stryger afsted med deres musik, så mon ikke et album er på vej. 

FB Event

 
 
 
 

 

CRUELTY'S HEART
Cruelty's Hearts musik er inspireret af angelsaksisk historie og folketro, der understøttes af det bedste fra black/pagan- og heavy metal krydret med elementer fra thrash. Resultatet er en storladen og episk lyd, men med black metallens råhed, som tryllebinder lytteren og tager publikum med tilbage til nogle af historiens store slag. Netop den historiske tilgang til musikken lægger Cruelty's Heart også vægt på live, hvor publikum kan følge slagets gang helt tæt på og lade sig rive med ind i en verden, hvor kampen for hæder og ære er gennemgående temaer.

FB Event