Mick Jenkins (US) | RUST

Mick Jenkins (US)

Natkoncert - UDSOLGT

31 oktober, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i døren / 60,- + gebyr i forsalg

Chicago rapperen Mick Jenkins drager på sin første Europa turne og rammer i den forbindelse Rust til oktober med den succesfulde The Water[s] og hans seneste projekt Wave[s] i bagagen. 

Den amerikanske hiphop artist Jayson Jenkins aka Mick Jenkins udgav i 2013 mixtapet Trees and Truths, der hurtigt blev en favorit blandt de lokale i hjembyen Chicago, hvor han også er vokset op. Trees and Truths fangende også opmærksomheden hos fagfolk og få måneder efter udgivelsen befandt Mick Jenkins i en kollaboration med Chance The Rapper og Vic Mensa på singlehittet "Crossroads".

Året efter fulgte Mick Jenkins op med projeket The Water[s], der udsprang af singlen "Martyrs", som sammenstiller hårde sandheder om samfundet med tankevækkende provokationer i underliggende beskeder og subtile forstillinger. Den dengang længeventede The Water[s] er centreret omkring ideen at sammenligne vand med livets sandheder og blev velmodtaget i hjemlandet. Projektet banede vejen for Jenkins gennembrud, modtog roser fra kritikerne og fik æren af at være iblandt Soundvenues bud på det års 10 bedste hiphop-mixtapes.

I november 2014 turnerede Mick Jenkins med The Smoker's Club i selskab med Method Man, Redman, B-Real og Berner, og året efter stod han øverst på plakaten med sin første nationale tour. Senere hoppede Jenkins i tourbussen med Joey Bada$$ på hans World Domination Tour i juni 2015, der bød på blandt andet festivaler Bonnaroo og JMBLA.

Mick Jenkins har nu rettet fokus mod sit nye projket Wave[s], der netop er landet.