Mike Skinner & Murkage Present: Tonga | RUST

Mike Skinner & Murkage Present: Tonga

17 marts, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

I år kan vi præsentere et nyt residency på Rust, når Mike Skinner og Dave Murkages rykker ind med ders bas-tunge klubkoncept Tonga. Første dato er denne aften, hvor Rust fejrer sin 27 års fødselsdag.

Tonga er et klub-koncept med Mike Skinner, der tidligere har gæstet Rust, DISTORTION og Roskilde Festival, og det anerkendte Manchester musik og kulturkollektiv Murkage bag roret. Et erfarent makkerpar med mere end 20 års virke på musikscenen tilsammen. Indtil nu har de med stor succes huseret med deres dunkle fusion af house, rap, trap og grime med residency’s i London, Berlin og Ibiza og har ligeledes gjort sig bemærket med suprise gæster som blandt andre Kano og Giggs.

“We like to keep the [club] night as scuzzy as possible, while we’re as baller as we can be”. - Mike Skinner (Time Out Magazine)

I år bringer de britiske feststartere Tonga til nye europæiske byer, her iblandt København. I september 2016 spillede Mike Skinner et af sine berømmede DJ sets i selskab med Murkage Dave på Rust og en unægtelig sød musik opstod på en aften, hvor alt gik op i en højere enhed. 

Musikken forblev sød og fundamentet for et residency blev lagt, derfor vi er stolte af, at Mike Skinner og Murkage ikke kunne forestille sig Tonga-bassen spille på andre steder end på Rust. Første gang bliver på denne aften, hvor Rust fejrer 27 års fødselsdag, og vi løfter sløret for flere datoer løbende.