Mike Skinner (UK) | RUST

Mike Skinner (UK)

DJ Set

02 september, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
100,- i forsalg + gebyr / 120,- i døren

Bagmanden bag det musikalske fænomen The Streets, Mike Skinner, rammer Rust i efteråret med DJ set.

For mange er Mike Skinner lig med soundtracket til 00'erne, hvor han huserede under aliaset The Streets i 10 år. I den periode vandt han en Ivor Novello, en Brit Award og ændrede lyden af britisk musik. Og sidste år vurderede The Guardian The Streets albumklassiker Original Pirate Material til at være "Album of the Decade".

Anno 2016 er The Streets gået på pension, men Mike Skinner er stadig lig med musik, blot bag pulten, hvor han imponerer med sin innovative bøjning af og leg med genrer. Med en kærlighed for banebrydende lyd er Mike Skinners musikalske udvalg ligeså eklektisk, som hans produktions evner. Fra downtempo house over hiphop til drum'n'nbass bangers fusioneret med egne remixes og klassiske tracks, svigter Skinner aldrig, når det kommer til at få festen til at gløde.

Med en stor fanbase i ryggen og begejstringen omkring Mike Skinners Skinimix Series podcats, har interessen for at bringe Skinner ind på klubberne været stor. Sideløbende med med sit virke bag pulten har Skinner også delt ud af sine færdigheder bag knapperne med produktioner for et navn som Giggs, der gæstede Rust den 10. juni, og han har lavet remixes for blandt andre Ellie Goulding, Bloc Party og Major Lazer. 

Med produktionsevner der i den grad er til at få øje på og et kæmpe talent for at spotte, hvad der rører sig i alle de musikalske lag, er du garanteret et begavet DJ set, der gør dig sulten efter mere.

18 + Husk gyldigt billede ID

Billetsalget er startet via billetto.dk