Minor Arc + JO + Forklædt Som Voksne | RUST

Minor Arc + JO + Forklædt Som Voksne

Spil Dansk Ugen

04 november, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

MINOR ARC
Med den københavnske sekstet Minor Arc, der tidligere har gæstet Rust, får du et eklektisk mix af rock og pop fra de sidste fire årtier. Det tidsløse melodier, der trækker på inspiration fra navne som Blur, Foals og The National, og et bands ærlige, med stænk af eksperimenterende, søgen efter den klassiske gode sang.

FB Event

JO
JO er en artist, der tager dig med igennem nostalgiske årtier, igennem rum og tid. Med sit androgyne udtryk, sin oprørske stemme og berusede toner forfører hun dig ind i en melankoli fyldt af kølig varme og og grå farver. Med rumklang, hjertebankende beats og lyrik om sex, længsel og ensomhed skaber JO en intim, og dog oprørsk tilstedeværelse. En rå og skæv artist, der bryder med stereotyperne.

FB Event

 

FORKLÆDT SOM VOKSNE
Forklædt som voksne spiller poprock, med dansksprogede tekster. Musikken er skrevet for, at få noget mere dansksproget musik ud i Danmark. Musik, som bandets fire medlemmer leverer med et energisk sceneshow.Bandet er startet af fire drenge, som har en stor kærlighed til det dansksprogede som musik, som f.eks. Gasolin, Danseorkestret og Ulige numre.

FB Event

Koncertene er en del af  Spil Dansk Ugen -  årets store fest for dansk musik og musiklivet