Rust Natklub & Mix Syndicate Denmark Presents | RUST

Rust Natklub & Mix Syndicate Denmark Presents

Santa's Old School Shake Down Feat. Phase 5 + Phil Jones + Nick Coldhands + Jason Rivera + Bounce Bassment

18 December, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Mix Syndicate Denmark presents: Santa's Old School Shake Down

Mix Syndicate er et international Dj-crew, som blev startet i New York af legendarisk Dj Latin Prince, og er nu en samling af elite DJ's fra hele verden med vores egen Jason Rivera (Dj Whut!), som også er host denne aften, som dansk repræsentant. Sammen med dansk DJ's legender fejer han jul og afslutning på året på Rust en sidste gang for 2015, hvor de deler ud af musikalske gaver fra deres ungdom og i dag.

RnB - Dancehall - Rap - Boogie Funk og masser klub-klassikere.

Santa's helpers:
Phase 5
Phil Jones
Nick Coldhands
Jason Rivera

Bassment:
Bounce

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.