MoStack (UK) | RUST

MoStack (UK)

Natkoncert

24 marts, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

Unikt flow, karisma og smittende energiEn af de helt store stjerner på den nye britiske rap, grime og afro-bølge, MoStack, rammer Rust med en natkoncert den 24.marts.

Med over 800.000 plays på Soundcloud og over 10.000.000 views på YouTube, er det unge talent MoStack en af de hotteste unge artister på den urbane scene i London i øjeblikket, hvilket blandt andet er blevet belønnet med en nominering som "Best Newcomer" til Mobo Awards sidste år og et support job for Stormzy på hans Live In The Flesh Tour.

MoStack har stået på scenen med navne Sneakbo, J Hus og Tinie Tempah, er blevet samlet op af BBC 1XTRA og har allerede et hav af co-signs med nogen af industriens største artister og DJ's på CV'et. Sidste år landede hans roste mixtape Gangster With Banters, hvor han, som på sine single forløbere, viser sit flair for fængende flow, knivskarpe levering og kreativt.  

MoStack er en mand på vej frem og bringer uden tvivl den britiske lyd af i morgen med sig, når han rammer Rust med en natkoncert til marts.

18 + Husk gyldigt billede ID

Billetsalget er startet via Billetto.dk.

Præsenteres i samarbejde med Live Nation