The Mothercycle + Arne + The Baltic Side | RUST

The Mothercycle + Arne + The Baltic Side

14 August, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Mothercycle 
The Mothercycle er en cyklus af støj og 80’er synth. Det er lo-fi rumrock med poppede keyboardflader og støjende eksplosioner. I et loop mellem fortid og fremtid blander bandet genrer og udtryk og bryder trancetilstanden med råb og larm. Bandet udgøres af Jonas Winding og Malte Burup, som har spillet musik sammen siden 2004. The Mothercycle blev til i 2012 og sidenhen har Matias Winding tilføjet blues- og syreguitar til bandet. Den hjemmeindspillede lyd følger dog stadig bandet, som fokuserer på energi frem for teknik. Udover inspiration fra lo-fi bedroom pop som John Maus, og space rockerne Moon Duo, har synthpunkerne Suicide også haft en markant indflydelse på bandet.

Selvom The Mothercycle har udgivet 4 ep’er, har bandet først optrådt live i 2015. Ambitionerne fejler dog ikke noget for bandet, som har til hensigt at bringe nyt til den Københavnske musikscene.

Arne
Arne er umiddelbar og lækker poprock med flygtige vink til jazz. Arne har i mange år været beundrer af nationalheltene Kragh-Jacobsen, Nøhr og C.V. Arne er fire venner, der leverer rendyrket livsglæde og ærlig lommefilosofi til publikums ører. Arne skal opleves live og helst med en øl og en god ven i hånden. Projektet er et halvt år gammelt, og i denne korte levetid har der været fuld fart på. I juni udgav bandet deres første ep, og i juli fik de anbefalet et nummer i DRs Karrierekanon. Bandet består i dag af forsanger og idémand Søren Thygesen, Jens Jeppe Hyllested på tønder, Magnus Kjestrup som basmand og Louise Thuesen i rollen som charmerende korpige.

 
The Baltic Side
The Baltic Side er rå og energisk surf-rock fra Nørrebro, lyden af kølig nordisk hav under dit surfbræt. Melodisk, hårdtslående og varieret, inspireret af Tarantino og Dick Dale. Twist dine hofter til lyden af surf - to guitarer, bas og trommer - hvad ellers?