KOKS + Mutt’s Company + Own Good | RUST

KOKS + Mutt’s Company + Own Good

30 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

KOKS
KOKS musik er dansksproget, rå energi, bragt til live i de svenske skove langt mod nord. Et sted hvor mobiltelefonen for længst har mistet sit signal, hvor man ikke møder andre end dem man tog afsted med. Der hvor tre venners ferie udmundede i et spontant bandkollektiv. Et kollektiv der kendetegnes ved en frihed til, igennem jam og sjov, at skabe musik og lyrik der ikke bare er for sjov. Musikken er liveindspillet og lægger fundament til en drømmende, men også hverdags­umiddelbar ordstrøm. Bandet er med i Karrierekanonen og anbefalet af redaktionen som værende lytværdigt. KOKS er Birk Abenth, Birk Nevel og Carl Riestra. 

FB event

OWN GOOD
OWN GOOD fra København spiller sjælfulde melodier, der spænder bredt over pop, rock, r'n'b, soul og funk. Bandet har begejsret publikum på de københavnske spillesteder med deres uovertruffen evne til at sætte gang i dansegulvene med groovy rytmer og solide liveperformances. Du vil ikke gå glip af drengene fra Own Good - det er for dit eget bedste.

FB event

Mutt's Company
Københavnske Mutt’s Company skaber deres retro rock lyd via en bred vifte af inspirationer. Sangene er lyden af en sammenstøbt organisk rocklyd, båret af stærke vokaler, karakteristisk leadguitar- arbejde og en bundsolid rytmesektion.

FB event

Koncertene er et led i Spil Dansk Ugen -  årets store fest for dansk musik og musiklivet