Myte + A Man From Jupiter + Amillion Waves | RUST

Myte + A Man From Jupiter + Amillion Waves

22 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Amillion Waves
Amillion Waves formår at skabe eksperimenterende og energisk musik, som tager lytteren med ind i et melankolsk og drømmende univers. Sangteksterne spiller en stærk og central rolle, hvor især temaer som splittelse, fortvivelse og ulykkelig kærlighed, men også håb og troen på bedre, breder sig ud. En ting er sikkert, Amillion Waves er garant for en intens koncertoplevelse med masser af nerve.

FB Event

 

 

A Man From Jupiter
Det er fra popmusikkens ligefremme og ukunstlede uskyld, samt den progressive rocks kontemplative aggressivitet, at A MAN FROM JUPITER tager deres afsæt. Med en fælles fornemmelse og vision for, hvordan man forener fyldige synthesizere, en dundrende rytmesektion, katedralrungende guitar og dyster lyrik præsenteret med antagonistisk sødmefulde melodier, udøser bandet en catchy mystik, hvor medlemmernes meget forskellige musikalske baggrunde og individuelle styrker danner murstenene i denne firesidede pyramide.

FB Event

Myte
Myte er Marie Holmstrand og Josefine Bjørnskovs alternative soul projekt, som er inspireret af elementer fra genre som folk, jazz, rock og r'n'b. Oprindeligt har projektet optrådt i en akustisk konstellation, men er nu udvidet med saxofon (Jonas Klintström), bas (Simon Nyrup) og trommer (Rasmus Raabæk). Særligt kendetegnende for Myte er bandets eksperimenteren med alternative melodier og billedlige, kryptiske tekster som understøttes af lækre r'n'b beats, jazzede akkordprogressioner og groovy basgange.

FB Event