/N/ + Spice of Life + Teenage Love | RUST

/N/ + Spice of Life + Teenage Love

29 August, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Teenage Love 
Duoen Teenage Love udgøres af Katy Gunn (Brooklyn) og Anna Lidell (København). Lydbilledet består af elektroniske beats, syntheziser (Moog Voyager), violin og to vokaler med finurlige fraseringer samt tekster, der kombinerer det umiddelbare med ironi. I løbet af det sidste år har flere internationale blogs, radioer og magasiner fået øje på Teenage Love, og de udgav deres debut-ep Gold 7. den 7.juli i år.

FB event

Spice of Life
Spice of Life er et københavn-baseret tomandsprojekt bestående af Jakob Vinther (Point Blank, Waldo and Marsha) og Jakob Makongo. Fra miljøet omkring de aarhusianske grupper Point Blank og Waldo and Marsha, søger Spice of Life en lyd som trækker på velsmurt radiopop og halvfemserromantisk r'n'b/hiphop. Duoen er netop blevet færdig med deres første single "Hometown Niggas", som er Mixet og masteret af Victor Groth (Harmony - Vinnie Who 2015, In It To Win It - Waldo and Marsha 2014). Og den sidste hånd bliver netop nu lagt på på de fem numre, som skal udgøre duoens debut ep. 

FB event

 

/N/
/N/ er et helt nyt band på den Københavnske scene. Sangerinden Nina Kjeldgaard står bag projektet og inspirationen hentes fra god gammeldags soul samt pop og jazz, blandet med en elektronisk vibe. Teksterne kredser om relationer, kærligheds- eller venneforhold, samt personlig udvikling, og der lægges vægt på historiefortællingen. Musikken har udgangspunkt i et benhårdt og dedikeret vokal- og melodiarbejde, og dette bakkes op af et lydunivers, der til tider fremstår helt blødt og andre gange med kant og hårde former. Disse dele arbejder sammen til at danne et stærkt soulet pop-udtryk, med ben i næsen. Til koncerten bakkes Nina op af et hold dygtige musikere, med en holdning om at musikken for alvor får lov at leve, når den spilles live.

FB event