Nadia Rose (UK) | RUST

Nadia Rose (UK)

Natkoncert + Support: Vigsø

11 marts, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

Hun stormer frem i øjeblikket, den 23 årige rapper Nadia Rose. Fra en signing på Sony/Relentless over optrædener på Great Escape og Glastonbury til sin første koncert på dansk grund den 11. marts på Rust i samarbejde med Girls Are Awesome. Celebrating Women.

Den 1. juli sidste år landede den britiske kvindelige rapper Nadia Roses single "SKWOD", der fik medierne op på mærkerne med rosende ord og skaffede hende en blåstempling fra seleveste Prins Harry. Startskuddet har i den grad lydt, og der ingen tvivl om, at Nadia Rose kommer til at sætte sit præg på musikscenen. Siden "SKWOD" udkom har hun været på alles radar og komplimenteres for sit flow, levering og lyrik. Den 13. januar udgav Nadia Rose sit debutalbum Highly Flammable, som blandt andre mobo.com roste således: "Highly Flammable is exactly that, fire. A true representation of the girl behind the cheeky grin".

Nadia Rose er en alsidig kunstner, der befinder sig godt på alle scener og har sommeren over spillet på et væld af festivaler og har blandt andet delt scene med navne som Alicia Keys, Section Boyz, Anderson. Paak, Busta Rhymes og hendes fætter Stormzy.

I starten af sin karriere lavede Nadia Rose kun hiphop, men har udviklet sig til en artist, der bevæger sit frit og hjemmevant i forskellige genre og har skabt sin egen autentiske og individuelle lyd. En lyd, der har sat hende på det musikalske landkort og gjort hende til en man skal holde øje med.

“From the lyrics, to the flows, to the visuals, Nadia is setting the bar Incredibly High” - SBTV 

“The Scene’s savage, hilarious new voice has everyone from Katy B to Prince Harry backing her” - The Fader 

“One to watch for 2016” - Complex

OBS: Koncerten er rykket fra den 14. januar 2017 til den 11. marts 2017. Havde du billet til den 14. januar er denne stadig gældende på den nye dato.

 

SUPPORT: VIGSØ
Drengerøvsunivers med feministisk fortegn. Den danske rapper Vigsø spiller support for Nadia Rose.

Anna Vigsø er aktuel med sin debut ep Under Overfladen, produceret af DJNoize, der landede sidste år. På ep’ens fem skæringer viser den kvindelige rapper på fornemmeste vis talent som sangskriver og kommer med en frisk og ny vinkel på dansk rap. Dette er blandt andet blevet belønnet med nomineringer som “Årets urbane udgivelse” og “Årets kvindelige kunstner” til Gaffa prisen.

Vigsø har længe været en del af det danske hiphop miljø, som en del af rap og rapslam kulturen – bade som deltager i MCFN og ikke mindst i hendes egen battle rap liga "RåtKøbenhavn". Når Vigsø skal spille support for Nadia Rose kan du berede dig på en rutsjebanetur gennem hovedet på en kvinde som bruger vokalboksen som skriftestol.

GIRLS ARE AWESOME
Girls Are Awesome er en global platform for kreativ udfoldelse og portrætter af kvinder, der lever deres liv med stil og styrke.
Platformen er skabt af et community af mænd og kvinder, der er et standhaftigt bevægelse for inspiration - med fokus på kvinder rundt omkring i verden fra forskellige generationer, interesser og ambitioner.