Nathav + Beat Vian + VEITNER | RUST

Nathav + Beat Vian + VEITNER

14 november, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Nathav
Mathilde Lunderskov, der tidligere har spillet i Lovebites, Blake og Umatic, har kastet sig over sit første soloprojekt Nathav, der med sit mørke elektroniske popunivers for alvor viser hvad den alsidige komponist og sangerinde har at byde på. Foruroligende underspillet og gådefuld pop, som balancerer på kanten af afgrunden med en krystalklar stemme, der bryder overfladen med ildevarslende fortællinger fra dybet. I agust udgav Nathav sin længeventede soleudgivelse og siden da har bølgerne har gået højt. Udspillet rammer som en tsunami, der trækker en syndflod af trafikulykker, bestialske mord, krig & kærlighed og et strejf af tilværelsens ulidelige lethed, med sig. 

FB event

 

Beat Vian
Beat Vian er en ny duo fra København og Stockholm med base i "El Grotto studio". Et simpelt set up med TR808 beats og bas der lægger en tung og grovy bund. Moog melodier - støvet Mellotron Saxofon der tilfører et elektronisk univers. AnnaMias lyse vokal og guitar skaber skæve og fængende melodier. Koncerten på Rust er Beat Vians debutkoncert.

FB event

 

VEITNER
VEITNER er elektronisk pop med højt til loftet Et følsomt, melankolsk og personligt dansk tekstunivers, der nok slår nordisk mørke toner an, men aldrig mister håb, humor og livsenergi. Tilsat den efterhånden godt sammentømrede lyriske og beattunge besætning; Den elektroniske ankermand, Mikkel Hein, trombonisten, Kristian Rinck-Henriksen, Trompetisten, Anders Juhl-Nielsen og Christian Veitner, guitar og sang.

FB event

VEITNER, Rust from Adam Gronne on Vimeo.