Nest + Kine Hjeldnes (NO) + MÅNE | RUST

Nest + Kine Hjeldnes (NO) + MÅNE

16 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

MÅNE
MÅNE udforsker den drømmende og discopulserende pop med et musikalsk udtryk, der dyrker vekselvirkningen mellem det udadvendte, jordnære grooves og en sanselige eskapisme. MÅNE inviterer lytteren ud i den del af universet, hvor jorden stadig tydeligt kan ses. Den jysk-immigrerede københavner-kvartet, trækker referencer til kunstnere som franske M83, danske When Saints Go Machine og amerikanske Washed Out.

FB Event

Kine Hjeldnes (NO)
Kine Hjeldnes slap sin debut ep Elude i foråret 2014, og har siden sluppet to nye sange - "Lovers" og "Your Heart's A Stone". Hun arbejder for tiden med sit første album. Kines musik tager dig med på en rejse igennem et stort og varieret landskab af sårbare ballader, improvisation og mørk disko, og hendes stemme har en smuk og smertefuld ømhed som kræver din fulde opmærksomhed, selv i de mest stille partier.

FB Event

 

The Nest
Informationerne om The Nest er sparsomme, og de er stadig et ubeskrevet blad på den danske musikscene. Men forvent stenet spacerock med lange atmosfæriske passager, og en swampy og nærværende vokal, som indhyller lytteren i en drømmende tilstand.

FB Event