Nonsens | RUST

Nonsens

Natkoncert

11 marts, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60,- i døren / 30,- + gebyr i forsalg

Den dynamiske solskinsø-trio er tilbage på Rust med eleketronisk anarki og adrenalinspark i ørehøjde.    

Nonsens udgøres af de tre barndomsvenner Anton, Jens og Rasmus, der alle har sit ophav på Bornholm. Trioen har produceret sammen i omkring tre år, men har allerede sat et solidt aftryk på den danske elektroniske scene. Gruppen har også gjort sig bemærket i udlandet, blandt andet med deres remix af M.I.A' single "Bad Girls", som blev samlet op af selveste Jay Z's Roc Nation. Af andre navne, den fingerfærdige trio har haft igennem remix-maskineriet, kan blandt mange nævnes vores egen MØ feat. Diplo "XXX 88".

I december måned sidste år sendte Nonsens "Hearts on Fire" feat. Lova ud via Mad Decent som en del af deres Very Vey Decent Christmas kompilation. Den fulgte de op med singlen "Miracle" feat. The Palliative, som landede via :labelmade: records og Universal den 22.januar i år.

Nonsens har tidligere delt elektroniske mavepustere ud på Rust og har et live-CV,  der tæller jobs på blandt andet Roskilde Festival, DISTORTION og SmukFest. I øjeblikket arbejder trioen på forskellige kollaborationer med blandt andre navne som Morten (Dim Mak), AB the Thief, FOXSKY (Mad Decent, Ciao Recs) og Stoltenhoff (Rimbu Recs).

Forsalget er startet via Billetto.dk