Nordic Rain + And He Said + The Victim | RUST

Nordic Rain + And He Said + The Victim

13 August, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Victim
Med sin guitar, sin stemme og en håndfuld hjerteskærende tekster, er det danske publikum blevet efterladt mundlamme til The Victims følelsesladede koncerter. Førstesinglen "California" blev udgivet den 21. december sidste år. Singlen afspejler meget tydeligt det univers The Victim bevæger sig rundt i. Med inspiration fra den amerikanske sangskat er musikken allerede kommet vidt omkring. Den amerikanske radiostation Hit XM Las Vegas har allerede taget godt imod den, og senest har Alex Nyborg Madsen på P4 spillet singlen og reklameret for det kommende album.

FB Event

 
 

Nordic Rain
Nordic Rain spiller poetisk og melankolsk singer/songwriter-musik med spor af jazzet harmonik og en legende tilgang til taktfornemmelse, hvor vildskab og sensitivitet forenes i et lyrisk udtryk.

Fb Event

 

 

And He Said
And He Said er et 6 mands band der bevæger sig indenfor forskellige genre. Her er der blandt andet tale om pop, rock, funk, groove samt hip-hop. De seks drenge er ikke bange for at udforske nye retninger eller tage inspiration fra genre der normalt ikke ville komme på tale. Med en passion for at performe og få folk til at danse samt smile, er And He Said en fest når det kommer til live performance.

FB Event