OH GUARD + Fjer + Pau | RUST

OH GUARD + Fjer + Pau

16 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

PAU
PAU er en københavnsk sangerinde og producer som begår sig i det elektroniske popunivers. Hendes legende vokal bærer musikken over en række catchy beats, på en dragende og minimalistisk måde. Eksperimenterende synth og diskante samples er noget som går igen i en del af PAUs numre. Til en koncert med PAU vil man opleve stille, drømmende musik, men også et par numre for den mere danseglade sjæl.

FB Event

 

Fjer
Bag aliasset Fjer står 24-årige Maja Barløse, som sanger, sangskriver og producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk r'n'b-land og leveres med loops og effekter, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit og storladent.

I 2012 rykkede Fjer spontant til New York for at få ny luft under vingerne. Efter et halvt år med koncerter i storbyen, blev aliasset skabt. På kort tid har Fjer dannet en trofast fanbase og et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i Aarhus og én i New York City.

FB Event

 

OH GUARD
18-årige Mads Vadsager alias OH GUARD udgav sin debut ep i september 2014 med titlen Yushania. I august 2015 udkom opfølgeren My Majestic Plural, der udviser en voksende melodiøsitet og et kompositorisk talent. Med sin baggrund som jazzmusiker byder OH GUARD på en organisk lyd med inkorporationen af analoge instrumenter og gæstevokaler, der blandes med store elektroniske og atmosfæriske lydlandskaber.

FB Event