Okay Funky | RUST

Okay Funky

Natkoncert

22 oktober, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

DJ og producer-kollektivet serverer alsidige klub-bangers og bringer lækker danchall og azonto til Rust i oktober natten. 

"Disse fyre er inspireret af musik fra hele verden, med inspiration fra niche genre som afrikanske trommer til brasilianske vokal-samples. På trods af deres internationale indflydelse, har de alle rødder i den københavnske undergrund (...) og hvis de ikke sætter et smil på dine læber, så er du et røvhul”. (Noisy.com)

I København i 2012 gik fire Dj's og producerer – BIZ, Anders Tresselt, Linus E og OK Preston - sammen med en vision om at kreere en ny lyd og nye rytmer til klubben, med inspiration hentet fra internationale dansegenre fra Kingston til Cape Town. Mange tracks, live koncerter, collabs, dj-jobs, remixes og studietimer senere har Okay Funky  etableret deres navn. I 2015 blev Okay Funky signet hos DONE music, hvor deres fjerde ep vil blive udgivet i 2016.

Okay Funky har produceret og samarbejdet med store artister som Eddy Kenzo (UG), Pharfar, Brainna Jahsig (GH), Syssi Mananga (BE/CD), Elodie (CI), Raske Penge, Lady Smita, Fufu Afreaq, Camilo & Grande og remixes for Emil Stabil, Kaka, Eaggerstunn, Klumben, Marwan, Afrikan Boy (UK/NI) og mange andre.

De har samarbejdet med den ugandiske superstjerne, Eddy Kenzo, på sangen "Freestyle", og videoen har mere end 1 million views på YouTube. Deres releases har været på medier som Mad Decent, MTV Base, La Croixx, Bitchslap Mag, Noisey, Vice, Africa No1, AfricanMuzikMag, We African Nations, DR P3, SR P3, Red Bull Music Academy, Soundvenue og mange flere.

Med et eksplosivt liveshow har Okay Funky turneret rundt på de bedste festivaler og spillesteder i Danmark, og til oktober lægger de vejen forbi Rust.