Olaf Nørfelt + The Rosa + Yezidi | RUST

Olaf Nørfelt + The Rosa + Yezidi

09 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

YEZIDI
YEZIDI er en hidtil ukendt kunstner, som for første gang skal optræde med uudgivede numre, der genremæssigt varierer mellem r'n'b, hip hop og dancehall. Et lille sneakpeak på hvad disse numre byder på, er et musikunivers der er seksuelt orienteret, og bærer præg af de typiske tanker hos en ung mand i sin primetime teenagealder og 20’ere. Der er en god variant af sjove og mere alvorlige numre, hvor hans relationerne til kvinder bliver klargjort, og, efter at have hørt hans tracks, er man ikke i tvivl om, hvor man kan finde ham, når han er i byen; enten på eller tæt på dansegulvet.

The Rosa
The Rosa er en ny DIY-artist på den danske scene, som både skriver og producerer sin egen musik. Hun har musikalske rødder i den afroamerikanske kultur og leverer de personlige tekster med power, ”soul” og attitude. Sidste år udgav hun en ep og single, som blandt andet blev skrevet om på amerikanske og engelske blogs og anbefalet af KarriereKanonen. The Rosa optræder på UHØRT festival i år og på lørdag spiller hun sange fra sin helt nye ep I.

Olaf Nørfelt
Olaf Nørfelt består af Amalie Nørfelt og Laura Olaf, der er vokset op i henholdsvis Præstø og Eskilstrup. Pigerne er to talentfulde musikere, der har nerve og skriver originale og personlige tekster med et ærligt og inderligt udtryk. Duoen har eksisteret siden 2014, hvor de to piger spillede sammen for første gang til den årlige forårskoncert på Vordingborg Gymnasium og HF. I 2016 debuterer de med deres nye numre.