Orphans + BIG MESS + Dead Man's Hand | RUST

Orphans + BIG MESS + Dead Man's Hand

18 marts, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Dead Man's Hand
Dead Man’s Hand er melodisk rock i sin pureste form. Med udspring i København, bliver den skandinaviske baggrund blandet med moderne amerikanske toner for at skabe en unik lyd. Rå energi, ægte følelser og ren kærlighed til musikken, gør at bandet skiller sig ud fra mængden. Der er ingen grænser for den musikalske inspiration, og Dead Man's Hand tager lytteren med på en rejse gennem rock’n’roll i stedet for at blive inden for normen. Med en kvinde, der sparker røv, i front og fire hårdtrockende fyre bag hende, er der en diversitet i lydbilledet og stemningen spænder fra skrøbelig og uskyldig over rå og aggressiv, fra sødt og harmonisk til mørkt og tungt, men aldrig uden at huske den simple melodi og den fede dynamik fra klassisk rock. 

FB Event

BIG MESS
BIG MESS udgav sidste år demobåndet BIG HAPPY, og i år udkommer deres debutalbum. Det er blevet døbt YOU KNOW I CARE og udkommer på vinyl på BIG HAPPY RECORDS og digitalt. På trods af rødder i både Ungdomshuset, Mayhem og Af Med Hovedet minder BIG MESS med garanti ikke om et andet dansk band. BIG MESS er melodisk og følsomt, som et imaginært soundtrack til en nutidig Fucking Åmål, men energisk som punk – fordi det ér punk. BIG MESS’ sange handler om at have været teenager og nu at være i tyverne, om kærlighed og had, om outsidermentalitet, om kønsidentitet og om retfærdighed. Fryd Frydendahl har lavet video til albummets førstesingle "ONE MORE YEAR", Anna Mørch Bendixen har lavet pladens cover og albummet er optaget og mixet af Emil Hassing.

FB Event

Orphans
Orphans laver korte sange med trommer og guitar. Sangene handler om at være lidt melankolske, men leveres altid med positiv attitude. Orphans har udgivet 7'eren Cakemixx og har lige indspillet et bånd, der bliver sendt på gaden i den nærmeste fremtid.

FB Event