Oschier + Trier EP Release Party | RUST

Oschier + Trier EP Release Party

Natkoncert

18 november, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Se frem til en lækker blanding af r'n'b, hiphop og pop, når Oschier og Trier lægger vejen forbi Rust den 18. november. Sidstnævnte med sin nye ep i bagagen.

Musik har været en del af Oschiers liv, siden han knap kunne gå. Da han var halvandet år var hans partytrick at synge Souvenir’s 90’erhit "Jeg troed’ du var hos Michael" og som 9-årig begyndte han på Sankt Annæ Gymnasium. Her sang han i Københavns Drengekor. Efterhånden tog hiphop over fra korsang, og Oschier begyndte at skrive og komponere sin egen musik. Et møde mellem r'n'b, hiphop og pop toppet med en stærk vokal og tekster, der bliver leveret på både dansk og engelsk.

De seneste par år har musikken haft førsteprioritet med flere anbefalede numre i DRs Karrierekanonen og senest en invitation til den prestigefyldte Song Farm i sommeren 2016. Song Farm er et fællesnordisk projekt, hvor dygtige komponister, tekstforfattere, sangere og musikere hvert år mødes på en lille svensk ø tæt ved grænsen til Norge for at skrive nyt materiale sammen. Det var her Oschiers nummer "Sun Low" blev til - et sensommerhit, der lugter af bål på stranden i solnedgangen, fest til den lyse morgen og hygge med vennerne i sommerhuset. 

Trier er en funky broder med et funky flow. Han leverer skarpe rim og metaforer, som i den gode gamle gyldne æra. Hans hjerte brænder for hiphop, og det kan mærkes, når han sætter ord på sine følelser og iagtagelser.  I samarbejde med DJ Klør 5, som er en af undergrundens erfarne kræfter, forsøger duoen at vække en ellers uddød periode af hiphop til livs. Med en 90'er lyd fra det amerikanske lands østkyst, udgør DJ Klør 5 aka DJ K Five og Trier et funky broderskab med kærlighed til hiphop og andre genre, der holder det ægte. Det viser de på Rust den 18. november, hvor publikum kan få et første lyt til deres nye ep, som de holder release for denne aften.