The Palace | RUST

The Palace

Natkoncert

30 september, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Mød det perfekte hiphop match til en natkoncert d. 30. september

Den garvede rapper J-Spliff og hiphop-produceren Apricut er et godt eksempel på, hvordan to generationer kan supplere hinanden og skabe et perfekt musikalsk match. På trods af 12 års aldersforskel har duoen skabt original hiphop på et fundament af nytænkende beatproduktioner.

Duoen er meget inspireret af 90'ernes hiphop, men trækker fra forskellige tidsperioder med mix af lyden fra i dag. Lyd og stil er et koncentrat af New Yorks "golden era", den dybe bas fra Atlanta og Houston, samt West Coast funk mixet sammen i en moderne version. Apricuts groovy og fængende produktioner smelter perfekt sammen med J-Spliffs rå og legende udtryk.

The Palace debuterede med albummet Imani i marts 2017, som hurtigt resulterede i koncerter på Spot Festival i Aarhus, Distortion, support for amerikanske Talib Kweli og en varm velkomst fra svenske P3.
Gruppen er allerede stærkt tilbage med nyt materiale og udgav singlen “The Lie” i juli. Nummeret vil også være at finde på det kommende album Sheida, der udkommer i løbet af efteråret 2017.