Panda Cash + Hoopleheads + The Victim | RUST

Panda Cash + Hoopleheads + The Victim

31 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
23:45
Entré: 
40 kr.

The Victim
Sangeren og sangskriveren, Kenneth Nefling, er med sit ærlige, hudløse og livsnære solo-projekt The Victim, blevet sammenlignet med en ung Bruce Springsteen. Med et udtryk som unægteligt er hentet fra den amerikanske singer/songwriter tradition, vil publikum blive taget godt hånd om i en masse ironiske og ægte hjerteskærende fortællinger om livet. Henover sommeren 2015 er Kenneth gået i studiet for at indspille sin første EP, udgivelsesdatoen er stadig usikker.

FB event

Hoopleheads
Hoopleheads består af seks rutinerede musikere, som gennem de sidste tyve år har spillet sammen i diverse konstellationer. Lyden er tung, blues'et og funky og bliver toppet af lyden af det entreprenør-redskab, som til daglig går under betegnelsen Hazims stemme. De har spillet sammen længe, gør det ordentligt - og har en fest, mens de gør det.

FB event

Panda Cash
Københavner-bandet Panda Cash spiller hård rock med rødder i både punk og alternative toner. Gruppen blev dannet tilbage i 2011 og det tog ikke mange øjeblikke for bandet opdagede deres fælles passion for forvrængede guitarer, tunge trommer og et skrig eller to. Inspirationskilder tæller riffs fra Arctic Monkeys, syren fra Queens of the Stone Age, rytmen fra D-A-D og funken fra RHCP. Det er tung distortion, supersonisk guitar og et tempofyldt beat langt ud over scenekanten, så både den hårde rock-kerne og danseglade mennesker vil få en fængslende aften.

FB event