Pastiche + Markus Nyberg + OK fra siden | RUST

Pastiche + Markus Nyberg + OK fra siden

05 september, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

OK Fra Siden
OK Fra Siden er et musikalsk kollektiv med sanger og sangskriver Andreas Kristiansen bag roret. Kollektivet gør en dyd ud af at fortælle historier og lave musik, der kan binde band og publikum sammen i en fælles musikalsk oplevelse, som gør andet end at skrabe i overfladen. OK Fra Siden dyrker den gode stemning på scenen sammen med bandet, der består af en række kompetente musikere fra både det vestjyske, aarhusianske, sønderjyske og københavnske. OK Fra Siden arbejder i øjeblikket på en ny ep, som ser dagens lys i 2016.

FB event

Pastiche 
Pastiche er et nyt københavnsk band, med en besætning bestående af fem musikere. De har som udgangspunkt en tung, svævende og mørk lyd, men er heller ikke bange for at implementere pop hooks eller catchy melodier. En koncert med Pastiche er på forhånd en garanteret atmosfærisk oplevelse, som det er svært ikke at blive revet med af.

FB Event

Markus Nyberg 
Der er skruet op for både hengivenhed og melankoli, når Markus Nyberg inviterer på en ærlig rejse gennem sit atmosfæriske folk-univers. Den unge sanger og sangskriver har store følelser på spil i musikken, hvilket både komposition og stemning bærer præg af, hvor arrangementerne bygges af en stærk vokal og en fortællende guitarrolle. Med samfundsfortolkninger og kærlighed som de tekstlige hovedtræk, lader Markus Nyberg sammenspillet mellem det harmoniske og skæve ,stryge med og mod hårene i både musik og tekst. 

FB Event