Pastiche + OneJewel + Bastian Bertelsen Band | RUST

Pastiche + OneJewel + Bastian Bertelsen Band

06 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Pastiche
Pastiche er et københavnsk band med en besætning bestående af fem musikere. De har som udgangspunkt en tung, svævende og mørk lyd, men er heller ikke bange for at implementere pop hooks eller catchy melodier. En koncert med Pastiche er på forhånd en garanteret atmosfærisk oplevelse, som det er svært ikke at blive revet med af.

FB Event

Bastian Bertelsen Band
Bastian Bertelsen Band, der tidligere har gæstet Rust, er smooth soul-pop, skrevet på dansk, fyldt til randen med breaks, lifts og catchy melodier, der flyder ind i din øregang. De underfundige tekster handler om at tage væk, nogle gange flugten fra hverdagen, om kærlighed og om livet. Lyden er varm lækker, autentisk og analog.

FB Event

 

OneJewel
Duoen OneJewel har sammen skabt en lyd inspireret af jazz, hiphop og soul, der i kombination giver en lowfi 90’er følelse, som tekstuniverset udfolder sig i. Resultatet er eftertænksomme og selvrealiserende historier om at være et ungt menneske. I oktober 2015 udgav OneJewel deres debut ep Blue Child, der bl.a. resulterede i følgende udtalelse fra bloggen DirtyDiscoSound: ”Hun formår at [..] fange lytteren og fortælle historier fra ungdommen på en interessant facon.”. Paradokser og sammenhænge er roden til tekstuniverset. Budskaberne er mange, men vigtigst af alt, at livet skal leves.

FB Event