Pattesutter | RUST

Pattesutter

Natkoncert

21 oktober, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Gør plads for Pattesutter. Fra Aarhus undergrund over Soundcloud til Lil Label. Han har været her før og den 21. oktober rammer han atter Rust.

Danmarks first-movere har allerede fundet ham på Soundcloud, hvor han har huseret i et lille års tid. Siden foråret har det taget fart og samtidig med Roskilde Festival steg afspilningerne på tjenesten eksponentielt, og det er ikke stoppet. Pattesutter’s umiddelbare kompromisløshed skær sig igennem lydmuren og sætter sig fast i øregangen med de nærmest ”trance”-agtige trap-hiphop-produktioner tilsat krøllede-over-grænsen ordspil, leveret unikt og fyldt med selvtillid. 

”Jeg freestyler alle mine tekster – hader at skulle tænke over hvad der lyder sejt, det skal bare lyde fedt, når jeg freestyler, sådan er det”. Fortæller Pattesutter, der også står for at producere musikken selv og længe har været en ting på den unge rapscene i Aarhus. Nu er Pattesutter klar til at udgive sin musik officielt og er derfor blevet signet på Lil Label: Emil Stabil, Young Bong og Lil Producers label. Første udspil er en dobbeltsingle med to af hans kult hits: "Det Ka’ Du Ik'" og "Madonna", der allerede har flere hundredtusinder af afspilninger på Soundcloud. 

18 + Husk gyldigt billede ID