Pizzagang | RUST

Pizzagang

Natkoncert

21 maj, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Jagter du fællesskabet, festen og flirten, så er hiphop-slænget fra Pizzagang dine nye venner, og de rammer Rust den 21. maj. 

Danmarks (hvis ikke verdens) første boyband, med udgangspunkt i trapmusik. Et clash mellem grove tekster og søde melodier. Det er Wu Tang, der har solgt ud. Pizzagang er Hawaii, Baby Albino, Caesar, ASKEKNEPPERDIG, Mr. Yung Polo, Young Turbo, Bob og Lil Luxus. Otte drenge, der har brugt en stor del af de seneste år på at indspille numre, filme videoer til disse, og uploade dem til nettet.

I starten prøvede de at lave musik, de selv kunne fyre den af til - nu vil det øvrige Danmark gerne danse med. Dette får alle mulighed for til deres nummer "Dans Med Mig", som er deres første single hos Warner Music. ”HQ” (headquarters), som det omtales i ganget, er omdrejningspunktet for Pizzagang, og ligger på Nørrebro. Her både fester til og indspiller drengene deres musik. Det foregår i et fælles walk-in closet med tøj fra gulv til loft, der leverer perfekt akustik til vokalerne.

Der er altid flere folk end der er plads til på scenen når Pizzagang spiller live. Der hoppes, danses og sørges for moshpit på dansegulvet, såvel som på scenen. Gør dig klar til en morgenfest, der ikke stopper.