Pizzagang | RUST

Pizzagang

Natkoncert

15 februar, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Jagter du fællesskabet, festen og flirten, så er hiphop-slænget fra Pizzagang helt klart dine nye venner. Den 15. februar er de tilbage på Rust.

Danmarks (hvis ikke verdens) første boyband med udgangspunkt i trapmusik. Et clash mellem grove tekster og søde melodier. Det er Wu Tang, der har solgt ud. Pizzagang er Hawaii, Baby Albino, Caesar, ASKEKNEPPERDIG, Mr. Yung Polo, Young Turbo, Bob og Lil Luxus. Otte drenge, der har brugt en stor del af de seneste par år på at indspille numre, filme videoer til disse, og uploade dem til nettet. Det er blevet til en del tracks efterhånden og sidste år smed gruppen både Pizzagang og Alle Elsker Pizzagang på gaden. Senest har Pizzagang udgivet singlen "Chanel", som landede i starten af januar.

Da Pizzagang startede med at lave musik, lavede de musik de selv kunne fyre den af til - nu vil det øvrige Danmark gerne danse med. ”HQ” (headquarters), som det omtales i ganget, er omdrejningspunktet for Pizzagang, og ligger på Nørrebro. Her både fester til og indspiller drengene deres musik. Det foregår i et fælles walk-in closet med tøj fra gulv til loft, der leverer perfekt akustik til vokalerne.

Der er altid flere folk end der er plads til på scenen, når Pizzagang spiller live. Der hoppes, danses og sørges for moshpit på dansegulvet, såvel som på scenen. Gør dig klar til en morgenfest, der ikke stopper.