POGO POLIS + Odd Palace + Oplev Norden | RUST

POGO POLIS + Odd Palace + Oplev Norden

26 August, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

ODD PALACE
Odd Palace er et nyt progressivt rockband, som bestemt ikke lyder som noget andet dansk band. Med ukonventionelle taktarter og skæve akkordprogressioner skaber bandet et originalt rytmisk fundament, der på interessant vis opvejes af en fængende og energisk vokal i front. På scenen er Odd Palace en oplevelse ud over det sædvanlige. En ovenjordisk mængde energi forplanter sig fra musikken og over i bandmedlemmerne, der med stor indlevelse og teknisk overskud river publikum op med rødderne og tvinger dem ind i deres kaotiske univers.

FB Event

POGO POLIS
Pogo Polis er et pertanalistisk, pilråddent, plebejisk, pudderfarvet, puritansk, PogstavsOCDramt rockband af gammeldags manér, der spiller selvskrevet, dansabel rockmusik helt uden bagtanker. Fire unge mennesker, der er klar på at kickstarte weekenden med et brag af en fest.

FB Event 

 

OPLEV NORDEN
Oplev Norden er et band, der trækker i mange retninger, men det hele er centreret om rock'n'roll. Bandet låner fra både den psykedeliske rock, funk og og 60’er rock med et altid tilstedeværende fokus på den stærke melodi og god energiudladning på scenen.

FB Event