Rust Live | RUST

Rust Live

PPD + Boys From Heaven + Sylvias Perfume

10 november, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

PPD
PPD skriver og spiller deres eget musik, som er inspireret af den moderne popkultur, dog med et twist. Gruppen tager pop-musikken og tilføjer jazz, blues og soul, for at gøre det ekstra fedt og specielt på den fede måde. De skriver som sagt deres egne sange, som handler om at være ung, leve det fede liv, være forelsket, følelser og bare livet som et ungt menneske. Musikken er frisk og de giver den altid max gas. De spiller både rolige sange, men også sange med masser af energi.

FB Event

 

BOYS FROM HEAVEN
Blandingsforhold: Én del fløde til fire dele 80'er epicness. Så har du essensen af Boys From Heaven. Et originalt Københavnsk 7-mands rock band, hvor der ikke bliver sparet på Huey Lewis-esque saxofonhooks, heltesoli, og firstemmige korharmonier. Bandet drager inspiration fra sådanne bands som Toto, Journey, og andre kunstnere fra de glade 80'ere (og 70'ere).
Bandet tog i sensommeren 2017 en lille pause fra at spille koncerter, for at indspille EP'en No Way! But Anyway, der blev udgivet i oktober og er blevet anmelderrost. Bl.a. er følgende blevet sagt om udgivelsen:

"[...] [No Way! But Anyway er] nok den stærkeste og mest gennemarbejdede danske debutudgivelse, jeg har lagt ører til i år.
- Bands of Tomorrow (4 ud af 5 stjerner)

"[No Way! But Anyway er virkelig smooth rock 'n' roll som selv Huey Lewis havde syntes om [...]"
- Rockfarbror.se (4 ud af 5 stjerner)
 

Med EP'en ude er bandet nu godt parat til at komme ud og spille så mange koncerter som muligt og holde en fest med deres fans.

FB Event

 
 

SYLVIAS PERFUME
Musikken er inspireret af grunge, punkrock, og selvfølgelig rock’n’roll i det hele taget. Sylvias Perfumes sange har et melodiøst touch, samtidig med et energien bestemt ikke forsvinder. Crashbækkenet elsker at blive slået på, og guitaren elsker at larme, mens bassen er en lille smule funky, som giver en super fed lyd.

FB Event