Prunes + Mutt's Company + John Alcabean | RUST

Prunes + Mutt's Company + John Alcabean

19 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

JOHN ALCABEAN
Den københavnske trekløver John Alcabean pakker melankolien ind i støj. Det er  alternativ rock med følelserne uden på tøjet, distortion-pedalen i bund og en høflig fuckfinger til teoretiske regler. Tag ungdommens naive mod. Bland det med dybe følelser om at konfrontere den inderste frygt. Og kør så det hele gennem en skærende distortion-pedal, mens du tilsætter en omgang drevne trommer. John Alcabean har debut-ep’en Real Time Fiction på gaden, og er med den ikke er bange for at stå ved melankoli og kantede ambitioner.

Den musikalske indsigt fejler ikke noget, og med en sound der trækker tråde til både Smashing Pumpkins, Placebo og Wolf Alice, rammer John Alcabean, som de beskriver det, ned i et gabende hul i den aktuelle danske rockscene. I centrum står guitarist og sanger Victor Ryle Schack, der med sin lyse, drengede vokal, svæver henover over en mur af støj. Den dynamiske bund leveres af lillebror Julius Ryle Schack på bas og Lucas Olierook på Trommer.

FB Event 

MUTT'S COMPANY
København-baseret band fra 2012, som spiller urban rock med inspirationskilder som The Smiths, Tom Waits og 90’ernes britpop. Mutt's Company skaber et lydinferno med et distinkt nordisk præg, og publikum vil både høre de varme sommernætters beruselse og de kolde vintermorgeners hovedpine, hvilket gruppen tidligere har vist på Rust.

FB Event 

 

 

PRUNES
Duoen Prunes sørger for organisk synth-pop med kosmiske psykedeliske bølger og simple melodier.

FB Event