Psychedelic Power Haze + Ny & Næ + Denise | RUST

Psychedelic Power Haze + Ny & Næ + Denise

07 maj, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Ny & Næ
Ny & Næ er sjælelig fusion i frit fald. Mads Fisker Danmark, Brænderen, Niles Davis, Bryderen og Jochum spiller dansksproget musik, der til tider svæver afsted i et hidsigt tempo med ramaskrig og puls, der sætter gang i fødderne og bagdelen. Kroppen kan opleves at bevæge sig i radikale obskure retninger, kun måske. Andre gange er det tilnærmelsesvist så chilleren, at man kommer til at føle sig som mennesket, der falder bagover i en fantasi-svømmepøl i en 90'er-Nestea-reklame. Varme guitar-riffs, stop-lige-en-halv-makker-bass-gange og sukkerdelfin-trommer sender dig til forundringsland, mens du hører teksterne der mestendels handler om alt og/eller intet.

FB Event

Denise
Den 4. januar 2016 offentliggjorde den københavnske gruppe Denise førstesinglen "Love Affair" og røbede dermed også bandets eksistens. Det affødte airplay på P3 allerede samme uge, da singlen blev testet til årets første udgave af Barometeret på P3, hvorfra tracket avancerede eftertrykkeligt og gik direkte ind som listens nummer 1 ugen efter. Siden er fulgt airplay på også tyske FM-bånd (Substanz.fm, Soundkartell, HORADS 88,6), foruden fine ord i et par udenlandske onlinemedier.

Den 1. februar blev opfølgeren, "Okay Alright Now", lanceret, denne gang i samarbejde med Undertoner, som til lejligheden havde lyttet til og skrevet om nummeret, som du kan lytte nedenfor. Imens, du gør det, gør Denise sig klar til at optræde den 7.maj.

FB Event

 

Psychedelic Power Haze
Psychedelic Power Haze er skabt i 2015, og er en hårdtslående ung powerrock-trio, der forbinder klassisk woodstockstil med dizzy-inspirerede riffs og høj energi. Bandet leverer liveshows pumpet med energi og er ikke bange for at inkludere publikum i deres hæsblæsende univers. Rødderne er dybt fæstet i Blues, men Psychedelic Power Haze lader sig ikke begrænse af genrebetegnelser.

FB Event