RH + Semih Yetkin + Cazzi + Ali Nadali & Jeffrey Evon (Varme Drenge) | RUST

RH + Semih Yetkin + Cazzi + Ali Nadali & Jeffrey Evon (Varme Drenge)

14 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

RH
RH er en rapper fra Nørrebro som er et varm ungt navn i det danske rap game. Et nyt spændende bekendtskab, der er på vej frem. Han har netop udgivet sin debut ep Forbandet Generation. Ep’en er et solidt projekt bestående af dybe og personlige tekster, der udvikler sig mere og mere, for hver gang man lytter til det. Med hele sit hold starter han rejsen på Rust den 14. oktober.

FB Event

 

 

SEMIH YETKIN
I løbet af denne aften på Rust kommer du til at opleve et af Danmarks nyeste skud på stammen, når det kommer til dansk rap med et twist af popmusik. Semih Yetkin, den danske/tyrkiske rapper, har på kort tid formået at skabe sig en plads på nogle af Danmarks bedste musiklister på Spotify - bl.a. med singlen "Hvorhen". Ligeledes har han skabt sig et image hos den store hip-hop tøjproducent, Pelle Pelle.

Fornyligt udkom den voldsomt stigende single, "Skør og Gal", som indtil videre har ført til både t-shirts fra Pelle Pelle og en masse afspilninger på Spotify. D.23 September udkom den fulde ep under samme titel, Skør og gal, med nye poppede numre som "Skør & Gal" og "Sommer forevigt", samt mere kunstneriske og følsomme numre som "Mary Jane" og "Hjemløs". Der bliver hermed lagt op til en aften med hip-hop og pop, når Semih Yetkin kommer og optræder med sit bud på, hvordan folkelig hiphop skal lyde i dagens Danmark.

FB Event

 

 

ALI NADALI & JEFFREY EVON (VARME DRENGE)
Ali Nadali & Jeffrey Evon brænder for at lave musik, som opløfter humøret hos folk. En god fest eller en behagelig stemning er, hvad de søger hos publikum, for hver enkelt sang der komponeres. Alt dette udføres med sang og rap, og produktionerne står de også selv for. Jeffrey sørger for at producere beats, og duoen skriver deres egne tekster, som de leverer på deres unikke måde. Dette kan særdeles mærkes da de medtager deres personligheder i sangene og ikke mindst i deres live performance.

FB Event

CAZZI
Kært barn har mange navne, dette barn har kun ét: Cazzi. En 23-årig historiefortæller. Tidligere medlem af producer/sangskriver teamet Partners (Kidd "Uhh Det Så Svært At Være Så God"), sammen med ungdomskammeraten Hennedub, står nu klar til at afgive sin stemme. Som et menneskeligt kamera knipses der stemninger af et Underdanmark, hvor det eneste der er gratis, er dine drømme. Som sætningen her pænt beskriver: "Velkommen til Operation Projekt, det kun penge, der kan snakke//hvis du broke så hold dig væk".

På grænselandet mellem Lolland-Falster og Nørrebro vokser Cazzi op med hiphop i ørerne og referencer fra en kategori få tør tale om i følge ham: Vores laveste fællesnævner. Dem, som Danmark mener, mangler de kvaliteter, der skal til, for at agere gode borgere i et samfund, hvor svigtet ungdom, integration, misbrug, kriminalitet, mistillid til det politiske system, er nogle af de scenarier vi møder i tekstuniverset hos afsenderen. Sætningen "Stået på egne ben siden 15//Hang med nogle drenge som der levede samme skæbne" afbilder et menneske, der har set bagsiden af Danmark i en for tidlig alder.

FB Event