RUMKLANG + Søren Ydemark Band + Tavse Poet | RUST

RUMKLANG + Søren Ydemark Band + Tavse Poet

09 september, 2016
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40 KR.

RUMKLANG
RUMKLANG er et ungt band fra København, som spiller musik inspireret af den danske 70’er scene kombineret med elementer fra både jazz-, punk- og funkgenren. Med hektiske baslinjer, fængende jazz-guitar, raffineret trommespil og Oliver Carstens' rå, men følelsesladede vokal, formår de at skabe et energisk og eksperimenterende multigenre-univers, som man hurtigt lever sig ind i. Det afspejles i sangteksterne om kærlighed, frustration og fristelser. Kvartetten arbejder i øjeblikket på deres EP, som forventes at udkomme i løbet af sommeren.

FB Event

Søren Ydemark Band
Søren Ydemark Band er en dansksproget rockgruppe, støbt i et fundament af øl og gode tider. Gode melodier, fællesskål og semi-brølende guitarer dominerer, og skaber en lyd inspireret af klassiske danske pophits blandet med den britiske rockkultur helt fra 60’erne til 90’erne. Fire københavnske drenge danner bandet, og finder sammen i sange om alt fra livet i byen, kærlighed, kønsorganer og kolde King’s. 

Fb Event

Tavse Poet
Tavse Poet er en ny spiller i feltet af musikere, som har det danske sprog som et omdrejningspunkt for deres musikalske eskapader. Poesien og det danske sprogs underfundigheder kommer til live i musikalske fortællinger i et til tider lettere Leonard Cohen-inspireret univers. Fyldige kor-harmonier, en let melankoli og et drømmende udtryk dominerer billedet. Imellem de melankolske ballader, findes der dog også plads til nogle rytmisk løsslupne dansegrooves, som leder tankerne i retningen af et Cadillac cruise langs den jyske vestkyst. Alt i alt udgør det syv mand store orkester en musikalsk enhed, som ønsker at formidle og fortolke de store og de knapt så store drømme, konflikter og lommefilosofier, som ungdommen og livet i al almindelighed byder på.

FB Event