RUMLE + My French Friend + ITVIVL | RUST

RUMLE + My French Friend + ITVIVL

19 marts, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

ITVIVL
ITVIVL består af sangskriver Mads Wæhrens og digteren Bjørn Friis Thomsen. Sammen forener de et nysgerrigt musikalsk udtryk med stærke tekster. Sidste år udgav de pladen Ophav, der leger med lækre guitarer, jazzede blæsere og knitrende melankolsk elektroniske elementer. Teksterne toner tab og undergang. Ekstra Bladets anmelder Henrik Quietsch kaldte albummet “intet mindre end fremragende” og kvitterede med fem stjerner.

Denne aften på RUST bakkes ITVIVL op af et liveband bestående af bassist Asger Thomsen og guitarist Oliver Hoiness. Udover sangene fra pladen, vil der være mulighed for at opleve et par nye og mere poppede numre, samt eksperimenterende lydlandskaber af ord.

FB Event

 

My French Friend
My French Friend er en mørk, poppet synthesizer-præget duo, der med deres første ep beskriver et utopisk, frostklart og drømmende univers. Bandets ep er skrevet med en inspiration fra en gammel dagbog, skrevet af en nær ven, Kong Valdemar Atterdag. Dagbogen beskriver livet og dets nuancer fra en svunden tid. My French Friend er en del af Idiot Disc Records familien og har eksisteret siden 2011.

FB Event

RUMLE
RUMLE er kunstner- og fornavnet på den Københavnske sangskriver og sanger, Rumle Sieling Langdal. Dette solo-projekt begyndte i 2014 som en udforskning af den kendte konstellation, en mand og en guitar. Projektet, med referencer til Neil Young, John Fahey og The Tallest Man On Earth opstod på grund af en trang efter ærlighed i live-kommunikationen og et enkelt univer,s hvor sangene ikke kan gemmes i stor lydproduktion. RUMLE er derfor alene på scenen med fem guitarer, i konstant søgen efter at levere et menneske bag lyden, vokalen og teksterne; Et menneske der ikke er fejlfrit, og derfor kommunikerer autentisk. RUMLE tidligere i 2016 ep’en Hold My Horses.