Rust 27 års Fødselsdag | RUST

Rust 27 års Fødselsdag

Mike Skinner & Murkage Present: Tonga + Serbern + Bassment: Anders Tresselt + Linus E + ​J.J. Wild + Dunza

17 marts, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

I år er det 27 år siden at huset i Guldbergsgade 8 på Nørrebro blev til Rust. Det skal fejres, og det sker den 17. marts i selskab med blandt andre Mike Skinner (The Streets).

Endnu et år har gået sin gang, og det er ved at være den tid på året, hvor flagene skal hives frem, Rust inviterer til fødselsdag og i år fejrer af sine 27 år på den københavnske musik og natklub-scene. Det har været et år med danske og internationale fremadstormende kunstnere og talentfulde spirer på scenen, fantastiske gadefester, glade gæster og buldrende fester på natklubben.

I 2017 vil Rust fortsat bidrage til kulturlivet på Nørrebro med et væld af spændende koncerter, gadefester, natklub arrangementer, som vi glæder os til at præsentere for jer.  

I slutningen af 2016 kunne vi annoncere et nyt residency på Rust, når Mike Skinner (The Streets) & Murkage rykker ind med deres klubkoncept Tonga flere gang i løbet af 2017. Den 17. Marts bliver den første gang, hvor Rust i forbindelse med fødselsdagen får besøg af de britiske feststartere, som er at finde bag pulten til den lyse morgen. Det resterende lineup for fødselsdagen bliver annonceret løbende. 

Kom og tag del i fejringen. Vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Mainfloor:
Mike Skinner & Murkage Present: Tonga
Serbern

Bassment:
Anders Tresselt
Linus E
J.J. Wild
Dunza