Alex Wiley | RUST

Alex Wiley

(US - natkoncert)

10 April, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
Entré: 80,- i døren / 80,- inkl gebyr i forsalg

Hiphop-magasinet XXL siger det meget simpelt: "Alex Wiley is an emerging Diamond in the Chicago Rough". En spændende ny hiphop-artist er på vej op, oplev ham live på Rust, hvor han giver sin første koncert på dansk jord.

Alex Wiley smed sit debut mixtape "Club Wiley" tilbage i 2013. Siden da er fanbasen vokset og kritikerne har klappet i hænderne. Efter nogle år under radaren, hvor Wiley har fundet sin lyd, er spotten nu rettet mod den unge amerikanske rapper, der på fornem vis formår at reflektere i sin musik og ramme lytteren.

I forbindelse med udgivelsen af mixtapet "Village Party" udtalte Wiley: "Jeg vil få folk til føle, hvordan jeg følte, da jeg første gang hørte Kanye West eller Cudi". Intentionen er ikke til at tage fejl af, ikke kun i arbejdet med musikken, men også hvordan det bliver udgivet. De mest hengivne fans får fornøjelsen af at være de første, som kan lægge øre til nyt materiale fra Alex Wiley, de modtager nemlig udgivelserne før pressen og alle andre.

Alex Wiley er absolut en af de hiphop-artister, man skal holde øje med i fremtiden. Blot i 2014 har flere af hjemlandets medier udråbt ham til at være one to watch og Revolt TV mener sågar, at han er Chicagos bedst bevarede hemmelighed.

Billetter er sat i forsalg.