Distortion Club: Mike Skinner & Murkage (UK) | RUST

Distortion Club: Mike Skinner & Murkage (UK)

Present: Tonga

31 maj, 2017
21.00
Dørene åbner: 
21.00
Entré: 
100,- i døren / Fri entré med distortion pas

I 2017 kan vi præsentere et nyt residency på Rust, når Mike Skinner og Dave Murkages rykker ind med ders bas-tunge klubkoncept Tonga, der i denne omgang skal runge i forbindelse med Distortion Club.

Tonga er et klub-koncept med Mike Skinner og det anerkendte Manchester musik og kulturkollektiv Murkage bag roret. Et erfarent makkerpar med mere end 20 års virke på musikscenen tilsammen. Indtil nu har de med stor succes huseret med deres dunkle fusion af house, rap, trap og grime med residency’s i London, Berlin og Ibiza og har ligeledes gjort sig bemærket med suprise gæster som blandt andre Kano og Giggs.

“We like to keep the [club] night as scuzzy as possible, while we’re as baller as we can be”. - Mike Skinner (Time Out Magazine)

I år bringer de britiske feststartere Tonga til nye europæiske byer, her iblandt København. I september 2016 spillede Mike Skinner et af sine berømmede DJ sets i selskab med Murkage Dave på Rust og en unægtelig sød musik opstod på en aften, hvor alt gik op i en højere enhed. 

Musikken forblev sød og fundamentet for et residency blev lagt, derfor vi er stolte af, at Mike Skinner og Murkage ikke kunne forestille sig Tonga-bassen spille på andre steder end på Rust. 

18 + Husk gyldigt billede ID

Fri entré med DISTORTION Pass